Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Itsenäisyyspäivää juhlistetaan jumalanpalveluksella Vihdin kirkossa

Vihdin kunta ja seurakunta järjestävät itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksen Vihdin kirkossa maanantaina 6. joulukuuta. Juhlatilaisuus alkaa kunniavartion järjestäytymisellä sankarihaudoilla klo 9.45 ja jatkuu jumalanpalveluksella klo 10.00.

Juhlajumalanpalveluksen liturgina toimii kirkkoherra Pekka Valkeapää ja kanttorina Ulla Eho-Saario. Tapahtumassa esiintyy Lohjan kaupunginorkesterin jousikvartetti sekä Vihdin Reserviläiskuoro.

Juhlapuheen pitää kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen Ida Välimaa. Jumalanpalveluksen jälkeen on seppelten lasku sankarihautausmaalla.

Vihdin kunta ja seurakunta tarjoavat itsenäisyyspäivän juhlalounaan rintamaveteraaneille ja heidän puolisoilleen Taidetalo Siirilässä jumalanpalveluksen jälkeen. Veteraaneilla ja puolisoilla on myös mahdollisuus saada tilaisuuteen kuljetus.

Lounaalle osallistuvat ja kuljetusta tarvitsevat rintamaveteraanit ja heidän puolisonsa voivat ottaa yhteyttä Juhani Rantaan pe 3. joulukuuta mennessä numeroon 0500 817 373.