Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihti-Seura tutustui Tervalampeen – Uusi, 80-sivuinen Pertun Posti ilmestyy pian

Kotiseutuyhdistys Vihti-Seuran puheenjohtajana jatkaa Tapio Karjalainen. Valinta tehtiin syyskokouksessa, joka pidettiin Tervalammen kylätalossa – entisessä kylän koulussa.

Ennen kokouksen alkua Hawkhill-yrityksen Annu Huotari kertoi Nuuksion kansallispuistosta ja sen tulevaisuudesta. Tervalammesta ja sen kylätalosta puheenvuoron käytti Leevi Pursiainen, Tervalammen kyläyhdistyksen puheenjohtaja. Hän on lisäksi Vihdin kunnanhallituksen sekä Vihdin yrittäjien puheenjohtaja. Tervalammen martat järjestivät tarjoilun.

Vihti-Seuran hallitukseen valittiin uudelleen kahdeksi vuodeksi erovuoroiset Paavo Hacklin, Kari Huhtilainen, Annamari Juvonen-Eskola, Aila Lindroos ja Markku Tolvanen.

Hallituksessa jatkavat vuoden 2022 loppuun Minna Kela, Pentti Kurunmäki, Timo Roms ja Liisa Tähkälä.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Marja-Leena Helander ja varalle Tarja Saario.

Koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi Vihti-Seuran toimintaan. Vaikeuksista huolimatta yhdistys on panostanut kotiseutulehti Pertun Postiin, joka painetaan alkavalla viikolla 80-sivuisena kaksoisnumerona. Syyskokous kiitti lehden päätoimittajaa Pentti Kurunmäkeä, lehden toimituskuntaa ja kaikkia muita lehden toteuttamiseen osallistuneita.

Ensi vuonna Vihti-Seura aikoo muun muassa järjestää kaksi retkeä ja Vihti-kierroksia sekä Pertun pidot, jotka ovat osa elokuisia Vihti-Päiviä.

Vihti-Seura ry:n tarkoituksena on kotiseudun kehittäminen paikallisten erityispiirteiden pohjalta, elinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, kotiseututietouden lisääminen, kotiseutuhengen ylläpitäminen sekä kotiseudun kulttuurin vaaliminen ja edistäminen.