Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Unicef-puoti Vihdin kirkonkylässä: Joulumyynnistä hätäapua maailman lapsille

Vihdin Unicef-vapaaehtoisten järjestämä joulumyynti on ma 29.11 – la 4.12. arkisin klo 13–16 ja la 12–15. Joulupuoti on Myyrin liiketalossa, Myyrintie 2, Vihdin kirkonkylä.

Ostokset voi maksaa käteisellä tai ryhmän MobilePay -numeron avulla. Jokaisesta eurosta käytetään 78 senttiä lasten hätäapuun ja vain 22 senttiä keräysten toteuttamiseen ja hallintoon. Yhdellä eurolla annat lapselle puhtaan veden vuodeksi.

Myynnissä on Anna ja Toivo -nukkeja, tonttuja, erilaisia pehmoeläimiä, Unicef-joulukortteja (Paletin), joululahjapakettien kortteja, sukkia ja muita käsitöitä, Unicef-lahjoja, Uni cef-avaimenperiä, Vihdin kamarikuoron CD-levyjä sekä arpoja. Päävoittona arpajaisissa on neulotut nauhalenkkarit.

Unicef-lahjoista myynnissä ovat poliorokotteet (50 rokotetta 9 e), huovat (2 huopaa 11 e) sekä koulupaketti (4 koulureppua ym. 14 e). Unicefin toimittamat koulutarvikkeet tuovat tasa-arvoa erityisesti köyhille perheille, joiden lapset voivat käydä koulua. Pandemian vuoksi 168 miljoonan oppilaan koulut ovat olleet suljettuina yli vuoden ajan. Unicef jatkaa työtään myös eri puolilla Afganistania. Unicef on työskennellyt lasten ja perheiden hyväksi jo 65 vuotta. Lapset ovat kriiseissä ja katastrofeissa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa. Joulupuodissa on myös Muumi-kortteja, sekä taite- että postikortteina. Muumit ovat marssineet korttien lisäksi myös Unicef-kävely materiaaleissa yhdessä Suomen koululaisten kanssa luku- ja kirjoitustaidon puolesta.

Joulukukkamyymälä Fuchsian komeat joulukukat sekä Iloisen Ketun luonnon tuotteet ovat tilassa pidempään, joten valikoima Unicef-ryhmän tuotteita on saatavilla myymälästä melkein jouluun asti.