Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lions Club Vihti peruu Naistenmessut 2021: syynä pandemiatilanne – Digitaalinen myyntipaikka jälleen tarjolla

Jo 36. kerran toteutettavaksi suunnitellut Nummelan Naistenmessut on peruttu. Lions Club Vihti menee vastuullisuus ja terveys edellä. Edes nykyisiä viranomaisohjeita tarkasti noudattaen ei olisi kyetty toteuttamaan ehdottoman terveysturvallisia messuja.

Pandemia päihitti jo toistamiseen paikkakunnan suurimman talvitapahtuman. Yli sata myyntipaikkaa oli varattu, kaikki järjestelyt hoidettu ja messuille odotettiin jälleen runsaasti kävijöitä.

– Tässä valmistelutilanteessa tapahtuman peruminen oli erityisen vaikeaa, mutta haluamme, että Lions Club Vihti tunnistetaan ja tunnustetaan vastuullisesti hyväntekeväisyystyötä tekevänä järjestönä, sanoo klubin presidentti Nina Moilanen.

Vaikka messutapahtuma peruuntuukin, tarjoaa Naistenmessut myyjille jälleen digitaalisen myyntipaikan messujen verkkosivujen kautta www.naistenmessut.fi Tällä tavalla uudet sekä vakioasiakkaat tavoittavat messumyyjiä ja saavat tänäkin jouluna suosikkituotteensa.

Naistenmessujen tuotto on jaettu kymmenille vihtiläisperheille ruoka- ja joulupaketteina, yhteistyössä Vihdin seurakunnan diakoniatyön ja Vihdin K- supermarketin kanssa. Vaikka messut nyt peruuntuivat, jakaa LC Vihti tänäkin jouluna jo sovitun määrän ruokapaketteja muiden aktiviteettien tuotoista.

Lions Club Vihti toivottaa messuyleisön tervetulleeksi tekemään kauppoja Naistenmessujen verkkosivuille, hankkimaan komean leijonakuusen ja Vihdin Opinahjot- kalenterin sekä tekemään hyvän teon Nummelan Prismassa.

Leijonakuusia myydään Nummelan Nordean edustalla jouluviikolla 18., 19., 21. ja 23.12.

Vihti-kalenterissa 2022 loistavat Vihdin opinahjot. Nummelassa kalenterin voi hankkia kehystämö Artwaysta ja senioritalo ViaDiasta sekä Prismasta 11.12.

LC Vihdin toteuttama ”Tee Hyvä Teko” on joulun alla 11.12. Prismassa Nummelassa järjestettävä keräys. Keräyksen aikana Prismassa asioivat voivat lahjoittaa ostamansa kuivatuotteen leijonien ostoskärryihin, joista ne kootaan yhteen ja viedään edelleen toimitettavaksi diakoniatyön kautta vihtiläisille lapsiperheille.