Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puhutaan päihteistä -tilaisuus vihtiläisten nuorten läheisille

Nummelassa järjestetään 8. joulukuuta Puhutaan päihteistä -tilaisuus. Etäyhteydellä järjestettävässä tilaisuudessa käsitellään Vihdin päihdetilannetta erityisesti nuorten osalta ja suhteutetaan paikallista tilannetta valtakunnalliseen tilanteeseen. Tilaisuudessa on vahvasti esillä myös huumeidenkäyttäjän läheisen näkökulma. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti nuorten huoltajille ja läheisille.

Tilaisuus on jatkoa vuonna 2019 järjestetyille päihdeilloille. Vanhempi konstaapeli Jani Borenius Ankkuritiimistä kertoo, että uusien päihdeiltojen järjestämistä on toivottu.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Ankkuri, Vihdin kunta, Karviainen ja Vihdin seurakunta. Illan aikana kuullaan puheenvuorot poliisin ja Karviaisen edustajilta. Lisäksi Kondis ry:n kokemusasiantuntijat kertovat, millaista on olla huumeriippuvaisen läheinen.

Koronarajoitusten vuoksi tilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Tilaisuutta pääsee seuraamaan Vihdin kunnan verkkosivujen kautta. Illan aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä, mistä annetaan tarkemmat ohjeet tilaisuuden alussa. Lisäksi illasta tulee tallenne kunnan verkkosivuille jälkikäteen katsottavaksi.

Puhutaan päihteistä -tilaisuus ke 8.12. klo 18 etänä www.vihti.fi/live.