Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupolku perheille kirkolla ja Nummelassa 11. – 19.12.

MLL Vihti, Vihdin seurakunta, kirjastot, Annantien perhetupa, Vihdin museo sekä muutama paikallinen yritys tekevät yhteistyössä jouluisen joulupolun perheille.

Joulupolku järjestetään ajanjaksolla 11. – 19.12. sekä Nummelassa että Vihdin kirkonkylässä.

Joulupolun varrella lapset pääsevät etsimään rasteja, jotka löytyvät antamiemme osoitteiden ikkunoista. Mistähän ne löytyvätkään?

Rasteihin on merkitty QR-koodi, joka antaa teille vastaukset tehtäviin. Luvassa on paljon arvoituksia!

"Joulupolku" -nettisivu avataan ennen tapahtuman alkua 11.12., jolloin linkki julkaistaan. Sivulle on koottu kaikki tehtävärastit numerojärjestyksessä, sekä mistä osoitteesta rasti on löydettävissä. Sivulla on myös reittien kartat sekä Nummelassa että kirkonkylässä. Tälle nettisivulle on laitettu linkit rastien tehtäviin ja vastauksiin, siltä varalta, että QR-koodi ei jostain syystä toimisikaan. Älä klikkaa linkkiä, jos haluat että rastin sisältö pysyy salaisuutena.

Rasteja voi käydä tutkiskelemassa oman aikataulun mukaan, vaikka yhden kerrallaan.Sekä Nummelassa että kirkonkylässä on löydettävissä yhteensä 12 rastia! Nummelassa rasteja on kuusi, samoin kirkonkylässä

Muistattehan pitää turvavälit rasteilla!