Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin pääkirjastossa käyttöön omatoimikirjasto – kirjastojen aukioloaikoihin muutoksia

Vihdin pääkirjaston ja Kirkonkylän kirjaston aukioloaikoihin tulee muutoksia vuoden 2022 alusta, tiedottaa Vihdin kunta.

Vihdin pääkirjastossa otetaan ensi vuoden aikana käyttöön omatoimikirjasto. Omatoimikirjaston käyttöönoton myötä pääkirjaston aukioloajat laajentuvat ja asiakkaat voivat hyödyntää kirjaston palveluita ja tiloja itselleen paremmin sopivana ajankohtana.

Pääkirjaston omatoimikirjasto on käytettävissä. ma-su klo 7-21.

Asiakaspalveluajat ovat auki seuraavasti: Maanantai klo 13-19, tiistai klo 11-19, keskiviikko klo 11-19, torstai klo 11-16, perjantai klo 11-16 ja lauantai klo 10-15.

Uudet aukioloajat tulevat voimaan omatoimikirjastotoiminnan käynnistyessä. Syksyllä 2021 voimassa olevat aukioloajat ovat käytössä omatoimikirjaston avaamiseen saakka. Omatoimikirjasto pyritään avaamaan heti teknisten asennustöiden valmistuttua, todennäköisimmin tammikuun aikana.

Omatoimiaikoina kirjastoon on pääsy etukäteen käyttäjiksi rekisteröityneille. Rekisteröitymisen voi tehdä Vihdin pääkirjastossa ja Kirkonkylän kirjastossa palveluaikoina. Alle 15-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus. Rekisteröitymisiä ei vielä toistaiseksi oteta vastaan vaan rekisteröityminen on mahdollista myöhemmin erikseen ilmoitetusta ajankohdasta lähtien.

Kirjastohenkilöstön vähentymisen vuoksi myös Kirkonkylän kirjaston aukioloaikoihin tulee muutoksia vuodenvaihteen jälkeen. Keskiviikkoisin ja lauantaisin ei ole asiakaspalveluaikaa. Kirkonkylän kirjaston omatoimiaikaa kuitenkin pidennetään viikonloppuisin.

Kirkonkylän kirjaston omatoimikirjasto on käytettävissä: ma-su klo 7-21

Asiakaspalveluajat ovat auki seuraavasti: Maanantai klo 13-19, tiistai klo 13-19, torstai klo 11-16 ja perjantai klo 11-16.

Loppiaisaattona ke 5.1. Vihdin pääkirjasto on avoinna klo 9-16, asiakaspalveluaika on klo 11-16. Loppiaisena 6.1. Vihdin pääkirjasto on kiinni. Kirkonkylän kirjasto on avoinna molempina päivinä vain omatoimikirjastona klo 7-21.