Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Jatka lausetta | Eero Joenrinne: "Haluaisin matkustaa Itävallan vuorille vaeltamaan"

Jatka lausetta -juttusarjassa tutut vihtiläiset paljastavat itsestään uusia asioita. Tällä kertaa vastausvuorossa on Joenrinne Films Oy:n yrittäjä Eero Joenrinne.

En olisi ikinä uskonut... olevani näin onnellinen ja onnekas.

 

Olen virkeimmilläni... kun olen innostunut.

 

Olen loistava... innostumaan.

 

Vihdissä rakastan mahdollisuutta elää rauhassa ja turvassa perheen kanssa.

Suurin asia jonka olen oppinut elämäni aikana on... että kotiin tullessa vaihda heti verkkarit jalkaan, ja jos voit tehdä työpäivän verkkareissa, tee se!

Haluaisin matkustaa... Itävallan vuorille vaeltamaan, ihastelemaan maisemia ja syömään Wiener Schnitzel mit rösti kartoffeln ja Skotlannin maaseudulle tekemään samaa paitsi ruokana Shepherd’s Pie.

 

Noloa myöntää, mutta… en nolostu kovin helposti. Saatan joskus olla vaivautunut, mutta nolostuminen ei oikein meinaa onnistua.

 

Haluaisin oppia... tekemään täydellistä paistettua riisiä kotona. Melkein se jo onnistuu, mutta ei kuitenkaan vielä 100.

 

Kymmenen vuoden päästä olen... ajanut moottoripyörällä Balkanin ympäri.

 

Kotini paras puoli on... perhe ja rauha.

 

Voisin syödä pelkästään... en voisi syödä pelkästään. Kävisi tylsäksi nopeasti.

 

Jännitän... striimaamista.

 

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin... eläväni vanhaksi. Haluan nähdä minkälainen on iPhone 30 vai onko siinä kohdassa enää puhelimia ollenkaan? Minkälainen on GTA10? Milloin vetyautot yleistyvät? Kuinka pahasti ilmastonmuutos iskee meidän elinaikanamme?

 

Vihdissä rakastan... mahdollisuutta elää rauhassa ja turvassa perheen kanssa ja harrastaa sitä mistä tykkään. Sekä luontoa ja yhteisöä, jonka kanssa saan elää.

 

Tunnen vastustamatonta halua… ostaa valkoisen Tobleronen. Taidan mennä heti ostamaan. Hetki! Ostettu.

 

Inhoan luonteessani sitä, että… en inhoa.

 

Hyvä ystävä on... nimeltään Jouni. Haluan lähettää terveisiä Timo Tuomelle.

Minut saa liikuttumaan… empatia.

Kun kukaan ei näe... minua olen metsässä kuvaamassa dronella.

En voi sietää... äijäilyä, tyhmyyttä, ajattelemattomuutta ja välinpitämättömyyttä. Myös pitkät jonot tekevät tiukkaa, ja kiire. Huono musiikki. Huonot leffat/sarjat.

 

Minulla on pakkomielle... ostaa valkoinen Toblerone.

 

Ihailen... Mark Knopflerin kitaran soittoa.

 

Jokaisen kannattaisi joskus lukea... Maailman hienoin esitys – evoluution todisteet Richard Dawkinsilta sekä Markus Kajon koko tuotanto. Jokaisen kannattaisi joskus kuunnella Roxette Look Sharp! -levy. Jokaisen kannattaisi joskus katsoa Ricky Gervais is Derek.