Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Ravipelien suosio kasvaa – "Ovat vedonlyönnin sisällä isompi urheilulaji kuin futis ja jääkiekko"

Urheilupelaaminen: Pitkäveto pitää pintansa Veikkauksen suosituimpana vedonlyöntipelinä. Korona-aika on kuitenkin kiihdyttänyt ravipelien suosiota.

– Ravit ovat vedonlyönnin sisällä meillä isompi urheilulaji kuin futis ja jääkiekko, kertoo Veikkauksen vedonlyönnin johtaja Juha-Matti Mäkilä.

Hyvinvointi: Kaipaatko rauhaa, mutta päässäsi pyörii sata asiaa? Tiedätkö olevasi suorittaja ja kärsit siitä? Joogaopettaja Sanna Majander suosittelee avuksi yin-joogaa tai restoratiivista, kehon omat voimavarat palauttavaa joogaa.

– Kun pää pehmenee, kroppakin pehmenee, Majander sanoo.

Tiede: Monille nuorille teitittely on nykyisin itsestään selvä asia asiakaspalvelussa, sanoo suomen kielen professori Hanna Lappalainen Itä-Suomen yliopistosta. Myös murteet voivat hyvin.

– Viäntäminen on toki hieman vähentynyt.

Käsityöt: Mitäpä jos virkkaisit joulunodotusajan iltapuhteena amigurumi-tontun? Amigurumit ovat virkattuja hahmoja, joiden tekeminen on usein yllättävän yksinkertaista. Näköislehdestä löydät ohjeen!

Hyvinvointi: Huoli turvallisuudesta aiheuttaa joillekin vielä epäröintiä koronarokotteen suhteen, vaikka asiantuntijoiden mukaan koronarokotteita on testattu huolellisesti. Leena ei silti uskalla vielä luottaa.

Hyvinvointi: Verkko ei ole kaikille lapsille ja nuorille yhtä turvallinen paikka. Lapsia ja nuoria ahdistavat verkossa esimerkiksi väkivaltaiset videot ja ilman lupaa lähetetyt seksuaalissävytteiset viestit.

Työkoirat: Tuholaistorjuntayritys Anticimex käyttää lutikoiden etsimiseen koiria. Koira löytää lutikat sieltäkin, mihin ihmissilmä ei näe. Yritys on tiettävästi Suomen ainut, jolla on palkkalistoillaan lutikkakoiranohjaajia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!