Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä | Runoilija Anna-Mari Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät yksinäisyyttä myös jouluna – "Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä"

Runoilija: Anna-Mari Kaskinen on ehtinyt viettää joulua jo monta kertaa ennen varsinaisia joulunpyhiä. Jouluähkyä hänelle ei kuitenkaan tule, sillä hän ei ota joulusta stressiä. 40-vuotistaiteilijavuottaan viettävä Kaskinen on sanoittanut monia runoja muun muassa kauneimpiin joululauluihin.

Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät ihmisten yksinäisyyttä myös jouluna.

– Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä tai kutsua naapurin kylään. En halua väheksyä yksinäisyyden kokemusta, se voi olla viiltävää.

Tiede: Miten kauan kestäisi matka Maasta toiseksi kaukaisemmalla tähdelle, Proxima Centaurille, jos käytössä olisi maailman nopein raketti?

Tähän ja moneen muuhun kiinnostavaan kysymykseen vastaa tähtitaivasharrastaja Timo Loikala.

Asuminen: Jos pariskunta asuu vain toisen omistamassa asunnossa, yhtä oikeaa vaihtoehtoa kustannusten jakamiseen ei ole. Lakimiehet suosittelevat selkeitä sopimuksia yhteisasumiseen sekä eron varalle.

Hyvinvointi: Vanhemmat haluavat valita nykyään lempeän menetelmän pikkulapsilla hyvin yleisiin uniongelmiin. Näköislehdestä löydät vinkit taaperoiden unen edistämiseen.

Lemmikit: Kangasmaski oli tukkia Hertta-koiran suoliston. Lenkkipolun varresta vatsaan päätynyt maski aiheutti koiralle kipuja ja omistajalle 1 800 euron eläinlääkärikulut.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!