Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Yksi menehtyi henkilöauton ja rekan nokkakolarissa Vihdissä

Henkilöauton ja rekan nokkakolari vaati yhden kuolonuhrin tiistaina 28. joulukuuta Vihdissä.

Onnettomuus tapahtui Valtatiellä 25, Asemantien ja Turuntien välillä noin kello neljältä iltapäivällä.

Onnettomuudessa menehtyi noin 40-vuotias henkilöauton kuljettaja. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan Hyvinkään suunnasta tullut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Hangon suunnasta tulleen rekan keulaan. Ajoneuvot ajautuivat törmäyksessä ulos tieltä.

Henkilöauton kuljettaja jäi onnettomuudessa autoon puristuksiin. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos irrotti kuljettajan autosta, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

Keliolosuhteet olivat poliisin mukaan onnettomuuden aikaan haastavat lauhtuneen pakkasen vuoksi. Tienpinta tapahtumapaikalla oli liukas ja jäinen. Tie oli suljettuna onnettomuuden vuoksi lähes neljä tuntia.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Juttua päivitetty 29.12.2021 klo 15.35: Lisätty poliisin antamat tiedot henkilöauton ajautumisesta vastaantulevien kaistalle, menehtyneen iästä ja haastavista keliolosuhteista.