Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nainen löi vartijaa Nummelassa ja näpistys muuttuikin ryöstöksi – lisäksi tuomio tuli muun muassa neljästä huumekärystä auton ratissa Lohjalla

Vuonna 1977 syntynyt nainen pisti 20.8.2019 kassiinsa 341 euron edestä vaatteita ja elektroniikkaa Nummelan Prismassa ja poistui paikalta maksamatta. Vartija näki tapahtuman ja koetti pysäyttää naista kaupan ulkopuolella. Nainen töni vartijaa ja kun tämä yritti ottaa naisesta kuljetusotetta, löi nainen vartijaa päähän ja vatsaan. Vartijalle tuli nirhaumia silmäkulmaan. Paikalla ollut vuonna 1963 syntynyt mies uhkasi tappaa vartijan koska tämä oli käynyt käsiksi naiseen.

Naisen rötöstelyt eivät jääneet tähän. 3.7.2020 nainen näpisti Lohjan K-Citymarketista 121 euron arvosta omaisuutta. Naisella oli Lohjan K-Citymarketissa mukanaan kirves.

20.2.2021 nainen ajoi autoa Lohjalla huumeiden vaikutuksen alaisena. Hänen verestään löydettiin ajon jälkeen norbuprenorfiinia, amfetamiinia ja buprenorfiinia. Hänellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta.

Nainen jäi 22.3.2021 uudestaan kiinni Lohjalla huumeiden vaikutuksen alaisena ja ilman ajo-oikeutta ajamisesta. Tällä kertaa verestä löytyi amfetamiinia ja buprenorfiinia.

Kolmas rattikäry tuli jo 25.3.2021. Nainen ajoi ilman ajo-oikeutta Lohjalla amfetamiinin, buprenorfiinin ja norbuprenorfin vaikutuksen alaisena.

Neljäs vastaava käry sattui 17.4.2021. Tällöin naisen veressä oli norbuprenorfiinia, amfetamiinia ja buprenorfiinia.

24.4.2021 nainen näpisti Lempolan K-Marketista runsaan neljän euron arvoisen kahvipaketin.

26.4.2021 nainen näpisti Lohen S-Marketista vajaan 13 euron edestä elintarvikkeita.

3.7. ja 4.8.2021 nainen ajoi Lohjalla autoa ilman ajo-oikeutta, mutta tällöin hän ei ollut huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Vuonna 1973 syntynyt nainen tuomittiin ryöstöstä, kolmesta näpistyksestä, toisen vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapidosta, neljästä rattijuopumuksesta, neljästä huumausaineen käyttörikoksesta ja kuudesta ajo-oikeudetta ajosta seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Se muunnetaan yhteensä 207 tunniksi yhdyskuntapalvelua, josta on vähennetty kolme päivää, joina nainen oli telkien takana.

Vuonna 1963 syntynyt mies tuomittiin 900 euron sakkoihin laittomasta uhkauksesta.

Tuomio ei ole lainvoimainen.