Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Hilkka Hyrkkö Apuomenan uusi puheenjohtaja

Länsi-Uudellamaalla toimivan "järjestöjen järjestön" Apuomena ry:n ylimääräinen jäsenkokous valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Hilkka Hyrkön. Hänen vastaehdokkaansa puheenjohtajaksi oli Tarmo Flink.

Hilkka Hyrkkö on toimittaja ja viestintäasiantuntija, joka on tehnyt pitkän uran niin median kuin muidenkin työnantajien palveluksessa. Pisimpään hän on ollut töissä Yleisradiossa politiikan- ja ulkomaantoimittajana, Moskovan-kirjeenvaihtajana ja viestintäpäällikkönä. Työkokemusta hänellä on myös MTK:sta, ulkoministeriöstä ja Suomen Punaisen Ristin eri tehtävistä.

Järjestökokemusta Hyrkölle on kertynyt myös jäsenenä ja hallituksen jäsenenä monissa eri yhdistyksissä ja yhteisöissä niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Hän on Lohjalla kaupunginvaltuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen sekä aktiivisesti mukana yhdistyksissä ja yhteisöissä.

Hilkka Hyrkkö tarttui Apuomenan ruoriin 1.1. 2022, kun entisen puheenjohtajan Erja Vaaralan lähes kolmivuotinen toimikausi päättyi.