Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Keskustalla 75-vuotisjuhlavuosi – hallitus järjestäytyi

Vihdin Keskustan hallitus 2022 järjestäytyi. Keskustan Vihdin kuntayhdistys ry:n kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua niin aluevaaleista kuin paikallispolitiikastakin.

Hallituksen uutena puheenjohtajana aloitti Heidi Nordman ja sihteerinä Henrik Olin. Varapuheenjohtajana jatkaa kunnanvaltuutettu Pasi Saario. Muut hallituksen jäsenet ovat Jaana Sohlman, Tiina Kontio, Katriina Rauanmaa, Mikko Lasanen, Asko Autelo, Jim Engberg, Jouko Lindfors ja Markku Eurajoki. Hallituksen varajäseninä toimivat Susanna Tiirikainen, Tarja Tupala, Niko Rytsä, Pekka Viljanen, Paavo Muranen, Sari Metsäkivi, Arttu Lempinen ja Sirpa Nyman.

Alkanut vuosi on on yhdistykselle tärkeä 75-juhlavuosi. Aluevaalit, paikallispolitiikka, seurakuntavaalit ja valmistautuminen eduskuntavaaleihin pitävät yhdistysväen kiireisenä.

– Meillä on aktiivinen hallitusryhmä ja asiantuntevat aluevaaliehdokkaat, joten en hetkeäkään epäile, etteikö tästä kunnialla selvittäisi, toteaa uusi puheenjohtaja Heidi Nordman.

Keskustan Vihdin kuntayhdistys edellyttää terveydenhuollon peruspalveluiden ja pelastustoimen säilyvän lähellä: Nummelan terveyskeskus, neuvolat ja muut peruspalvelut Vihdissä tulee turvata nyt ja tulevaisuudessa. Näistä asioista aluevaltuustot päättävät, ja siksi on tärkeää äänestää paikallisia ehdokkaita, painottaa Vihdin Keskusta tiedotteessaan.

– Aluevaaleissa Vihdin Keskustalla on 14 ehdokasta, jotka tukevat paikallisten terveys- ja turvallisuuspalveluiden säilymistä Vihdissä. Ennakkoäänestämään pääsee 12.–18.1. ja varsinainen vaalipäivä on 23.1., muistuttaa Nordman.