Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Kokoomuksen ansioituneita jäseniä muistettiin

Kokoomuksen Uudenmaan piiri on myöntänyt vuonna 2021 ansiomerkkejä Nummelan Kokoomuksen jäsenille, jotka ovat erityisen aktiivisesti, ansiokkaasti ja pitkään osallistuneet järjestötoimintaan. Yhdistys on koronarajoitusten vuoksi toistuvasti joutunut perumaan tilaisuudet joissa merkit oli tarkoitus juhlallisesti luovuttaa, joten ne on toimitettu saajille muulla tavoin.

Kultaisen leijonan yli 15 vuoden puoluejäsenyydestä sekä toiminnasta johtavissa kunnallisissa luottamustehtävissä ja paikallisyhdistyksessä saivat Jarmo Kuosa ja Tiina Noro. Valkoisen Leijonan vastaavista yli 10 vuoden ansioista sai Tuija Sundberg. Sinisen leijonan yli viiden vuoden toiminnasta sai Laura Syrjälä. Vihreä leijona myönnetään vähintään kolmen vuoden puoluejäsenyydestä ja säännöllisestä osallistumisesta paikallisyhdistyksen toimintaan. Niitä jaettiin viidelle henkilölle: Jaana Mäntyvaara, Anne Räsänen, Sami Somero, Simo Takanen ja Arja Uusitalo.

Nummelan Kokoomuksen puheenjohtaja Jaripekka Turtiainen kertoo, että jatkossakin yhdistys tulee muistamaan aktiivisia jäseniään sitä mukaa kun ansioita kertyy. Aiemmin viime vuonna yhdistys kutsui myös ensimmäisen kunniajäsenensä, huomattavan luottamushenkilöuran tehneen Maija Heikkosen.