Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Uudet kauppiaat Vihdin kirkonkylän K-Supermarketiin – "Olemme perheyritys", kertovat Kaipaiset

Tommi ja Mari Kaipainen aloittavat K-Supermarket Vihdin kauppiaina 16. helmikuuta.

– Olemme erittäin iloisia ja otettuja kun meitä pyydettiin kauppiaiksi Vihtiin K-Supermarket-ketjuun. Kauppiasuramme alkoi vuonna 2014 ja yrittäjinä olemme toimineet jo yli 15 vuotta, kertovat Kaipaiset.

– Meille asiakas on aina tärkein. Laadukas toiminta on palvelumme ytimessä, toteutamme toiveita, ideoimme uutta, teemme kokeiluja ja joskus voimme hieman hullutellakin. Toimimme niin, että asiakkaat ja henkilökunta ovat aidosti ylpeitä omasta kaupastaan, jossa on kiva fiilis ja jonne on mukava tulla, Tommi ja Mari listaavat K-ryhmän tiedotteessa.

– Ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa loistavaa työtään ja lisäkäsiä tulemme myös rekrytoimaan.

Nykyiset kauppiaat Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka siirtyvät Espoon K-Supermarket Suurpellon kauppiaiksi.

– Timo ja Juulia ovat tehneet erinomaista työtä kaupan perustamisesta lähtien K-Supermarket Vihdissä jo yli 10 vuotta. Pitkä työ on kantanut hedelmää ja se näkyy positiivisesti asiakastyytyväisyydessä sekä myynnissä. Jatkamme laadukasta tekemistä ja kehitämme myymälää sekä verkkokauppaa aktiivisesti. Aluksi tutustumme kauppaan, henkilökuntaan sekä asiakkaisiin. Kauppaa kehitetään asiakkaiden toiveita kuunnellen, kertovat Kaipaiset.

Tommi Kaipaisen mukaan K-ryhmä on "maailman vastuullisin ruokakauppa":

– Meille kauppiaina hävikin hallinta, kierrätys, energiansäästö sekä yhteistyö lähituottajien kanssa kehittävät liiketoimintaa oikeaan suuntaan vastuullisesti, sanoo Tommi ja muistuttaa myös, että K-Supermarket Vihdin kalatiski on MSC-sertifioitu.

Kaipaiset asuvat Helsingissä ja heillä on kaksi aikuista poikaa.

– Olemme perheyritys. Vanhempi poikamme Eetu, joka on työskennellyt kaupallamme sekä Lihatukku Wotkinsilla, tulee myös Vihtiin. Nuorempi poikamme Oskari jatkaa opintojaan, mutta hänetkin tullaan varmasti näkemään kaupalla.