Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kunta myöntää jälleen kesätyöseteleitä –  vihtiläisille nuorille jaossa 150 seteliä, haku alkaa helmikuussa

Vihdin kunta myöntää jälleen tulevana kesänä 150 kesätyöseteliä 15–18-vuotiaille, eli vuosina 2004–2007 syntyneille vihtiläisille nuorille.

Vihdin kunta korvaa 300 euroa kesätyösetelillä työllistetyn nuoren palkasta.

Nuori voi hakea jo nyt kesätyöpaikkaa vihtiläisestä yrityksestä tai rekisteröityneestä yhdistyksestä.

Työsuhteen tulee ajoittua 1. toukokuuta ja 31. elokuuta 2022 väliselle ajalle.

Kesätyön on oltava kestoltaan vähintään 10 työpäivää ja työtunteja on oltava vähintään 50. Työntekijän minimipalkka on 350 euroa eli 7 euroa tunnissa. Palkan lisäksi työnantaja huolehtii mahdollisista työaikaan liittyvistä lisistä, lomakorvauksesta sekä vastaa työnantajamaksuista.

Työnantajana voi toimia myös yritys tai rekisteröitynyt yhdistys, jolla on kiinteä toimipiste tai säännöllistä toimintaa Vihdissä, jolloin kesätyösetelillä työllistetty nuori työskentelee Vihdin kunnan alueella.

Nuori voi hakea jo nyt kesätyöpaikkaa vihtiläisestä yrityksestä tai rekisteröityneestä yhdistyksestä.

Yksi työnantaja voi palkata enintään kolme nuorta kesätyösetelin avulla.

Työnantaja ei voi palkata perheenjäseniään kesätyösetelillä, eikä työnantajana voi toimia yksityistalous, perhe, yksityinen henkilö, seurakunta, kunta, kuntayhtymä tai valtio.

Työnantaja täyttää nuoren ja yrityksen/yhdistyksen tiedot sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuminen alkaa ja ilmoittautumislinkki aukeaa tiistaina 1. helmikuuta kello 9.00.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sähköinen järjestelmä näyttää reaaliaikaisesti jäljellä olevien kesätyöseteleiden määrän.

Hakuaika päättyy, kun kesätyösetelit loppuvat, kuitenkin viimeistään 31. toukokuuta 2022.

Lisätietoja Vihdin kunnan kesätyösetelistä ja ilmoittautumislinkki löytyvät Vihdin kunnan kotisivuilta www.vihti.fi/kesatyosetelit.