Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Teelaaduissa on jo mistä valita – "Pää toimii teen kanssa tehokkaasti"

Juomat: Nina Lindgren etsi vuosia sitten täyteläistä vihreää teetä mutta saikin idea teekaupasta. Hän perusti sisarensa kanssa Théhuoneen Helsinkiin vuonna 2005. Tytär Venla Haverinen on oppinut myös rakastamaan teetä ja sen eri muotoja.

– Tee ei saa sellaiseen ylivirittyneeseen tilaan kuin kahvi. Tee yhtä aikaa virkistää ja rauhoittaa. Pää toimii sen kanssa tehokkaasti, vakuuttaa Lindgren.

Uutiset: Mitä puolueiden johtajat ajattelevat aluevaalien tärkeistä teemoista? Lue neljän puolueen kannat näköislehdestä!

Ajassa: Yksi uusista, kohutuimmista ja erikoisimmista sijoitusilmiöistä on saapunut myös Suomeen. Virtuaali-omistamisessa liikkuu isoja rahoja, mutta Suomen lainsäädäntö ei pysy teknologian kehityksen perässä.

Luonto: Entisajan Gösta Serlachius rakensi metsäteollisuutta. Nykyajan Göstan tavoitteet ovat toisenlaiset. Serlachius, Olli Kantola ja Antti Järvinen tahtovat metsien talouskäyttöä, mutta varjelevat samalla luonnon monimuotoisuutta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!