Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilan Työväen Näyttämö kutsuu vihtiläisiä koe-esiintymään tangomusikaaliin

Karkkilan Työväen Näyttämö kaipaa hieman apua naapurikunnasta Vihdistä. Kyseessä on harrastajanäyttelijöiden haku tulevan kesän teatteriesitykseen, tangomusikaaliin Onnen maa. Näytelmää esitetään heinä-elokuussa Karkkilan Tehdasnäyttämöllä. Näytelmän ohjaa Heikki Kujanpää.

Harrastajanäyttelijöille järjestetään koe-esiintyminen viikonloppuna 5. ja 6. helmikuuta Karkkilan musiikkikoululla (Anttilankatu 8). Erityisesti kaivataan nuoria aikuisia näytelmän nimirooleihin.

Koe-esiintymisessä esitetään vapaavalintainen, suomenkielinen laulu sekä koe-esiintymistilanteessa annettava teksti. Laulun voi esittää ilman säestystä tai paikalla olevan pianistin säestyksellä. Hakijat kutsutaan koe-esiintymiseen sähköpostitse lähetettyjen ilmoittautumisten perusteella. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi ja mahdollinen laulu, jonka haluat esittää, sekä säestyksen tarve. Ilmoittautumiset ja lisätietoja pikaisesti sähköpostitse karkkilantyovaennayttamo@gmail.com.

Näytelmän esitykset ovat Karkkilan Tehdasnäyttämöllä 13.7. – 17.8., musiikkiharjoitukset su-ma -iltoina helmikuun lopulta lähtien ja näyttämöharjoitukset 7.5. lähtien.

Karkkilan Työväen Näyttämö on vuonna 1908 perustettu, laadukasta harrastajateatteria tekevä teatteriyhdistys. Esiintyjät ovat alan harrastajia ja heille ei makseta esiintymis- tai matkakorvauksia.