Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kesä on jätehuollossa vilkasta aikaa – Rosk’n Rollin kesätyöt tulivat hakuun

Rosk’n Roll rekrytoi jälleen kesätyöntekijöitä. Jäteyhtiön eri toimipisteisiin Itä- ja Länsi-Uudellemaalle haetaan yhteensä lähes 30 kesätyöntekijää. Hakuaika on 24.1.–20.2.2022.

Töitä on tarjolla monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Esimerkiksi ympäristöalan opiskelijoille sopivia muutaman kuukauden mittaisia kesätyö- tai harjoittelupaikkoja on useita.

Jäteasemien ulkosiivous- ja puutarhatöihin puolestaan haetaan kesätyöntekijöitä kolmen viikon jaksoihin. Niihin vähimmäisikä on 15 vuotta.

– Palkkaamme kesäkaudeksi hyvin eri taustaisia ihmisiä sijaistamaan vakituista henkilöstöä. Jätehuollossa kesä on vilkasta aikaa, ja palvelun pitää pelata lomakaudesta huolimatta. Eli kannattaa tutustua tarjontaan iästä tai taustasta riippumatta! kannustaa yhtiön HR- ja toimistopäällikkö Tuija Tamminen tiedotteessa.

Kolmena vuonna Rosk’n Rollilla kesätöissä olleet Laura Varis ja Elli Lindholm kertovat tiedotteessa pitävänsä ulkona työskentelystä ja asiakaspalvelusta sekä siitä, että näkee työssä kättensä jäljen. Kumpikin oli 15-vuotias aloittaessaan kesätyöt jätteiden parissa. Molemmat tulivat ensimmäistä kertaa vuonna 2019 Porvoon Domargårdin jäteasemalle ulkotyöntekijöiksi kolmen viikon ajaksi.

Viime kesänä nuoret naiset ahersivat vajaat pari kuukautta ja pääsivät jo enemmän kenttätöihin sekä asiakastyöhön kassalle.

– Kestävä kehitys on aina kiinnostanut, ja vaikka tämä onkin vain pieni osa kokonaisuutta, se tuntuu tärkeältä, Lindholm kertoo tiedotteessa.

– Työn vaihtelevuus oli parasta. Ja kaikki työntekijät ovat olleet mukavia, olen viihtynyt tosi hyvin. Aion hakea Rosk’n Rollille vielä ensi kesäksikin, Varis sanoo tiedotteen mukaan.

Kaikki yhtiön kesätyöt löytyvät Rosk’n Rollin kotisivuilta osoitteessa rosknroll.fi/tyopaikat.