Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukuussa alkaneet rajoitukset jatkuvat Vihdissä

Voimassa oleva liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräys jatkuu Vihdissä, kuten muualla Husin alueella, 7.2. asti. Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki viime perjantaina asiasta päätöksen.

Sulkupäätös ulottuu yhä kaikkiin tiloihin, jotka voidaan tartuntatautilain pykälän 58 g mukaan määrätä suljettavaksi.

Tällaisia tiloja ovat kuntosalit sekä muut urheilu- ja liikuntatilat, yleiset saunat, uimahallit ja kylpylät, tanssipaikat ja kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat, huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat, sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat sekä kauppakeskusten yleiset oleskelutilat pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Suljetuksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Toiminnassa tulee huomioida osallistujien terveysturvallisuus.

Aluehallintoviraston tiedotteessa kerrotaan myös, että 31.1. asti voimassa olevien kokoontumisrajoitusten jatkoa arvioidaan tällä viikolla alueellisessa koronakoordinaatioryhmässä, ja päätös tehtäisiin loppuviikosta.

Husin alueella on kielletty nyt henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Ulkotiloissa järjestettävien tilaisuuksien henkilömäärää ei ole rajoitettu.