Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin pääkirjaston omatoimikirjasto käyttöön helmikuussa – lainaus ja palautus tapahtuvat automaateilla

Vihdin pääkirjaston omatoimikirjasto otetaan käyttöön 21.2., tiedottaa Vihdin kunta. Omatoimikirjastossa voi asioida palveluaikojen ulkopuolella. Kaikki kirjaston asiakastilat ovat omatoimiaikoina käytettävissä kuten muulloinkin. Omatoimiaikoina lainaus ja palautus tapahtuvat automaateilla. Varausten nouto, tietokoneet, kopiointi ja tulostus ovat käytettävissä itsepalveluna.

Omatoimikirjaston käyttäjäksi tulee rekisteröityä kirjastossa etukäteen, rekisteröitymisen voi tehdä jo etukäteen Vihdin kirkonkylän kirjastossa tai Vihdin pääkirjastossa palveluaikoina. Asiakkaiden, joilla on jo käyttöoikeus Kirkonkylän omatoimikirjastoon ei tarvitse rekisteröityä enää uudelleen käyttääkseen omatoimikirjastoa Nummelassa. Omatoimikirjaston käytölle ei ole ikärajoja, mutta alle 15-vuotiaan tulee rekisteröityä käyttäjäksi huoltajan seurassa.

Pääkirjaston omatoimikirjasto on käytettävissä 21.2. alkaen maanantaista sunnuntaihin kello 7–21.

Omatoimikirjaston käyttöönoton alettua pääkirjasto on auki seuraavasti: maanantai klo 13–19, tiistai klo 11–19, keskiviikko klo 11–19, torstai klo 11-16, perjantai klo 11-16 ja lauantai klo 10-15.