Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matkailuyritys Hawkhill palkittiin Ilmastojahdissa – "Vastuullisuus ei ole valinta, se on välttämättömyys"

Nuuksiossa sijaitseva perheyritys Hawkhill on palkittu yritysten ilmastokilpailu Ilmastojahdissa, tiedottaa Vihdin kunta. Hawkhill on ollut vuodesta 2020 lähtien hiilineutraali matkailualan yritys, jonka seuraava tavoite on hiilinegatiivisuus.

Yritys kannustaa myös vierailijoitaan kestävään toimintaan ja suuntaa markkinointia lähialueille, jotta matkanteosta aiheutuvat päästöt olisivat mahdollisimman pieniä. Ekologisen kestävyyden lisäksi yrityksessä panostetaan taloudelliseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen. Hawkhillille on myönnetty lukuisia kestävyyssertifikaatteja.

– Kannustamme kaikkia toimijoita mukaan ilmastotyöhön. Vastuullisuus ei ole valinta, se on välttämättömyys, sanoo Hawkhillin yrittäjä Annu Huotari tiedotteessa.

Ilmastojahti on vihtiläisille ja kirkkonummelaisille yrityksille suunnattu kilpailu, jossa palkitaan vaikuttavia ilmastotekoja. Ilmastojahdilla kunnat haluavat antaa tunnustusta vaikuttavista toimista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja kannustaa muita paikallisia yrityksiä havahtumaan ilmastotyön mahdollisuuksiin.

Ilmastojahdissa palkittiin aiemmin vihtiläinen valokuvaajayrittäjä Satu Mali.