Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Yksi menehtyi henkilöauton ja ajoneuvoyhdistelmän kolarissa Vihdissä

Yksi henkilö menehtyi henkilöauton ja ajoneuvoyhdistelmän kolarissa Vihdissä torstaina. Onnettomuus tapahtui Porintiellä Olkkalantien risteyksen kohdalla noin kello yhdeksältä aamulla.

– Henkilöauton kuljettaja oli tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja samanaikaisesti oli tullut vastaan ajoneuvoyhdistelmä, jonka keulaan henkilöauto oli törmännyt, kertoo ylikomisario Aapo Isoaho Länsi-Uudenmaan poliisista.

Henkilöauton nuorehko mieskuljettaja menehtyi tapahtumapaikalle. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet vietiin terveyskeskukseen. Ajoneuvoissa ei ollut onnettomuushetkellä muita matkustajia kuljettajien lisäksi.

Onnettomuushetkellä satoi vettä ja tien pinta oli sohjoinen. 

Valtatie 2 oli kokonaan poikki onnettomuuspäivänä yli kuuden tunnin ajan. Tapahtumapaikalla oli käytössä kiertotie.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Onnettomuuden seurauksena ajoneuvoyhdistelmästä valui läheiseen jokeen dieseliä, joka värjäsi veden. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos sai iltapäivällä asiasta hälytyksen ja kävi paikalla tarkastamassa tilanteen. 

Juttua muokattu 17.2.2022 klo 15.44: lisätty tieto dieselin valumisesta läheiseen jokeen.