Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lumikenkäilyä ja talviretkeilyä Nuuksiossa

Hankileikit, matalan kynnyksen luontoreitit, ohjatut lumikenkäilyretket sekä luonnossa yöpymiseen huipentuva talviretkeilykurssi Nuuksion järviylängöllä. Nuuksiossa sijaitseva Suomen luonto- ja retkeilykeskus Haltia järjestää koululaisten talvilomaviikolla paljon erilaisia aktiviteetteja.

Perheen pienimmille on tarjolla muun muassa Lumihiutalejahti, johon saa kartan saa asiakaspalvelusta. Ohjatuttuja lumikenkäretkiä järjestetään kahtena viikonloppuna, 19.–20. ja 26.–27. helmikuuta. 19. helmikuuta järjestetään myös talviretkeilykurssi, joka huipentuu yöpymiseen Nuuksion luonnossa.

Haltian asiakaspalvelu, retkeilyneuvonta ja luontomyymälä palvelevat päivittäin klo 10–17. Ravintola Haltiassa on tarjolla lounasta päivittäin klo 11–16.

Haltiassa voi tutustua talvilomaviikolla myös erilaisiin näyttelyihin. Kimmo Ojasen puureliefit Haltian Galleriassa ovat kunnianosoitus suomalaiselle metsälle ja puille.

Päivittäin klo 12–15 avoinna olevassa Puun lumoa -luontotaidetyöpajassa voi oman luovuutensa antaa kukkia.

Porrasgalleriassa ihasteltavana on Juha Eskolan valokuvanäyttely Nuuksion neljä vuodenaikaa. Sisänäyttelyt ovat avoinna joka päivä klo 10–17. Ulkonäyttelynä tapahtumakentällä on upea Toundra, joka koostuu Olivier Larreyn mustavalkokuvista arktisen alueen eläimistä.