Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Ville Anttonen valmentamaan NuPSin maalivahteja – "Saimme varmasti alueen pätevimmän maalivahtivalmentajan"

Nummelan Palloseura on palkannut Ville Anttosen päätoimiseksi maalivahtivalmentajaksi. Anttosella on oman pelaajauran lisäksi 13 vuoden kokemus maalivahtien valmentamisesta.

Seurapuolella hän on valmentanut muun muassa HIFK:ssä, HJK:ssa, ja PPKU:ssa ja toimii yhä U17- ja U15- maajoukkueiden maalivahtivalmentajana. Anttosella on palloliiton UEFA goalkeeper A-koulutus.

NuPSissa Anttosen toimenkuvaan kuuluu koko seuran maalivahtivalmennus sekä sen kehittäminen. NuPSin valmennuspäällikön Jan Nybergin mukaan Anttonen keskittyy erityisesti 8 vs 8 -kenttien maalivahtien valmentamiseen sekä nuorempien maalivahtivalmentajien kouluttamiseen, mutta osallistuu työssään myös vanhempien ikäluokkien toimintaa.

– Saimme varmasti alueen pätevimmän maalivahtivalmentajan, joka tuo seuralle erityistä osaamista ja taitoa maalivahtitoiminnan kehittämiseen, iloitsee Nyberg.

Anttonen toimii osana seuran valmennuspäälliköiden ryhmää osallistuu myös seuran kokonaisvaltaisen valmennuksen kehittämiseen.

Anttonen osallistuu myös seuran psyykkisen valmennuksen kehittämiseen.