Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kuvakisa käynnistyy – lähetä hyvänmielen kuva ja voita palkinto!

Vihdin Uutiset ja Karkkilan Tienoon Viikko -lehti käynnistävät yhteisen kuvakisan. Lukijoiden hyvänmielen kuvat -nimiseen kisaan lukijat voivat laittaa omia hauskoja hyvänmielen valokuvia. Kuvia voi laittaa vaikka luonnosta, eläimistä, omasta kotiympäristöstä tai arjen hauskoista hetkistä – mistä vaan mikä saa muut ihmiset hyvälle tuulelle!

Toimitus palkitsee kerran kuussa hauskimman kuvan ja kuvatekstin SSO:n 30 euron arvoisella lahjakortilla Nummelan Ristorante Invariin.

Toimi näin:

Lähetä kuva sähköpostilla jpg-muodossa osoitteeseen viu.toimitus@media.fi.

Kirjoita sähköpostin aihekenttään sana "Hyvänmielen kuvat".

Lähetä kuvan mukana myös aiheeseen sopiva kuvateksti. Mitä hauskempi ja osuvampi teksti, sen parempi!

Mikäli kuvassa on ihmisiä, varmistathan heiltä luvan kuvan julkaisuun. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että kuvalla on julkaisuoikeus.

Kuvia julkaistaan Vihdin Uutisten ja Karkkilan Tienoon Viikko -lehtien printtilehdessä, verkkosivuilla ja somekanavissa, sekä mahdollisesti Etelä-Suomen Median muissa lehdissä.

Toimitus valitsee kerran kuussa hauskimman kuvan, jonka lähettäjä saa palkinnon. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.