Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Sotasankari ja vihtiläinen ikoni!" – Näin Vuoden vihtiläiseksi äänestettyä Hannes Tuovista ylistetään äänestysperusteluissa

Vuoden vihtiläinen 2021 -äänestyksen voitti ylivoimaisella äänienemmistöllä veteraani Hannes Tuovinen. Hän sai kisassa 53% äänistä, eli 2645 ääntä.

Muun muassa näin Hannes Tuovista äänestäneet perustelivat valintaansa:

–Positiivinen ja kunnioitusta herättävä maanpuolustaja esimerkkinä nuoremmille sukupolville.

– Kohtelias herrasmies, hyväntuulinen. Aina kun hänet näkee kävelylenkillä Nummelassa, tulee itsellekin hyvä mieli ja kunnioitus.

– Sympaattinen, kunnioitusta ansaitseva veteraanimme.

– Hurmaava persoona, reipas ja virkeä veteraani

– Skarppi teräsukko!

– Hannes on reipas veteraani Vihdistä jotka lähes kaikki tietävät nimeltään vaikkei tuntisi. Hannes 97-vuotiaana käyttää somea ja on ajan hermoilla.

– Sotasankari ja vihtiläinen ikoni.

– Ihana mies, sitkeä sissi, positiivinen asenne kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

– Positiivinen veteraani, joka esiintyy aina Vihdille eduksi.

– Aina positiivinen asenne mahdollisista kolhuista huolimatta. Noustaan ylös ja taas mennään eteenpäin.

– Kaikesta päätellen hieno mies, joka huokuu lämmintä elämänmyönteisyyttä.

– Hannes on tuonut Vihdin maailmankartalle sinnikkään ja sisukkaan sekä sydämellisen asenteensa kautta ylläpitämällä yhteisöllisiä arvoja sotaveteraanin näkökulmasta. Hannes on tuonut kasvot suomalaiselle sisulle ja hyvinvointivaltion kansainväliselle tärkeimmälle menestystekijälle eli suomalaisuudelle. Hannesta kuunnellaan, häntä vaalitaan ja hänestä olemme ylpeitä.

– Vihdin kovin äijä ja sankari.

– Hannes on kunnioitettu ihminen ja jokainen nummelalainen hänet varmasti tunnistaa kun kylillä kävelee.

– Tulee aina hyvälle tuulelle, kun näkee hänet Nummelan raitilla. Iloinen, ystävällinen herrasmies pilke silmäkulmassa. On antanut meille vapaan isänmaan muiden kunnioitettavien isänmaan puolustajien joukossa. Suuri kiitos ja kunnioitus!

– Positiivinen ja aktiivinen ihminen, jolla on paljon viisautta ja suhteellisuudentajua jaettavaksi meille nuoremmille.

– Veteraanit ansaitsevat aina tunnustusta! Periksiantamaton ja positiivinen henkilö, joka antanut Vihdille hyvää mainetta.

– Positiivinen, hymyilevä, monessa mukana vieläkin, somessakin. Ikä ei hiljennä osallistumista. Kunnioitan sotaveteraania! Kiitokset, osallisena siihen, että olemme saaneet elää itsenäisessä maassa.

– Hänessä kiteytyy arvostamani arvot ylpeys juuristaan, vaatimattomuus ja suoraselkäisyys. Liian vähän arvostettu oman kunnan puolesta, Hanneksen kunniaksi pitäisi järjestää juhlat!

– Hannes on uskomattoman positiivinen henkilö ja kokee laajaa arvostusta kaikissa kuntalaisissa sekä

laajemmin suomalaisissa. Ei kukaan muu vaihtoehto ole lähelläkään, koska kaikki muut jakavat mielipiteitä, Hanneksesta pitävät kaikki. Hannes ansaitsisi myös patsaan!

– Aina yhtä iloinen ja ystävällinen sekä tutuille että tuntemattomille.

Luoteis-Uusimaa toimittaa kaikki Hannesta äänestäneiden perustelut Hannes Tuoviselle.