Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Konsertti Vihdin kirkossa: Jaakko Löytty & Selloduo Varonen

Mielenkiintoinen konserttielämys on luvassa, kun esiintymään käyvät Jaakko Löytty sekä Selloduo Varonen. Luomakunnan laulu -konserttikokonaisuus on jo neljäs Löytyn ja Varosten yhteisprojekti. Konsertti kuullaan Vihdin kirkossa sunnuntaina 13.3. kello 16.00.

Ilmassa on myös hiukan juhlan aineksia: Kolmikko aloitti yhteisesitykset tammikuussa 2017, joten yhteistä musiikkipolkua tulee taivalletuksi ja viisi vuotta.

Konsertissa kuullaan Jaakko Löyttyä kitaroineen sekä kahta sellistiä, Anna-Maaria ja Olli Varosta, jotka selloduona ovat konsertoineet yli kaksi vuosikymmentä. Ohjelmistossa on Löytyn uutta tuotantoa sekä uusia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista. Kolmikon yhteisesitysten lisäksi kuullaan kaikkien kolmen esiintyjän soolonumerot sekä selloduon säveliä.

Mukana on myös kansanmusiikkipohjaisia säveliä Afrikasta, Amerikasta, Aasiasta ja Euroopasta. Konsertin tausta-ajatuksena onkin; pitäkäämme yhdessä huoli toisistamme ja kauniista maapallostamme.

Jaakko Löytyn ja Selloduo Varosen hedelmällinen yhteistyö on tuonut yhteen gospelmusiikin ja akustisin selloin esitetyn konserttimusiikin – näin on luotu jotakin uutta suomalaiseen konserttikenttään. Lukuisten konserttien lisäksi kolmikolta ilmestyi vuonna 2018 myös levy ”Yhteistä tietä”, jonka Herättäjäyhdistys julkaisi. Tammikuussa 2019 Löytyn ja Varosten yhteinen tie vei Senegaliin asti. Musiikillisen kulttuurisillan lisäksi Löytty ja Varoset ovat omalta osaltaan tukeneet myös luterilaisen kirkon rakennushanketta Fatickin kaupunkiin Senegalissa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen konserttimaksu 10 euroa. Konsertin tuotto Ukrainan auttamiseksi Kirkon ulkomaanavun kautta

Luomakunnan laulu -konsertti: Pitäkäämme yhdessä huoli toisistamme ja kauniista maapallostamme.