Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Herrakunnalla kisattiin laskiaissunnuntaina jääkolkassa

– Laita suojakivi tuohon eteen! Määrämittaisella me saadaan kaksi pistettä ja voitetaan tämä pää!

Tuttuja pohdintoja, joita yhtenään kuultiin Pekingin olympialaisten curling-jäillä. Laskiassunnuntaina Herrakunnan Kyläyhdistyksen kylän urheilukentällä pidetyissä jääkolkkakisoissa samoja taktisia neuvoja huudeltiin, yleensä pyytämättä, kilpakummpaneille.

Kuudestatoista kisaajasta loppumatsiin seuloituivat pareina Mauri Laakso ja Joni Parikka vastassaan isä ja poika Arto ja Ilkka Puumala. Hyvässä hengessä pidetyn kisan voiton pokkasivat Puumalat ja saivat käteensä keramiikkayrittäjä Helena Paakkalan suunnittelemat ja valmistamat kirvesmukit.

Herrakunnan varsin onnistunut kauniissa keväisessä auringonpaisteessa pidetty talvitapahtuma keräsi kentälle nelisenkymmentä kolkkakisaajaa, katselijaa ja lasta pulkkineen. Kyläyhdistyksen tarjoamat kermavaahdolla ja hillolla terästetyt laskiaispullat, kahvi, kuuma mehu kuin grillimakkarat tekivät laskettelun ja kisan lomassa hyvin kauppansa.