Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Simo Havukorpi on Nummelaneuvos 2022 – Nummelan Kilta julkisti valinnan

Nummelaneuvos 2022 on Simo Havukorpi. Nummelan Kilta julkisti valinnan perinteiseen tapaan Viljonpäivän konsertissa sunnuntaina. Kiltakomentaja Tauno Maksniemi kertoi valinnan perusteet ja "lakituksen" suoritti viime vuoden Nummelaneuvos Monica Paavilainen.

– Killan myöntämä Nummelaneuvoksen arvonimi ja neuvoksen punainen baretti ovat vuodesta 1991 alkaen muodostuneet arvostetuksi kunnianosoitukseksi henkilöille, jotka omalla pyyteettömällä työllään ja esimerkillään ovat olleet kehittämässä Nummelan ja siten koko Vihdin yhteiskunnallista, taloudellista sekä sivistyksellistä hyvinvointia ja viihtyisyyttä, totesi Maksniemi.

Simo Havukorpi (48) on kolmas henkilö, joka on jo toisen polven Nummelaneuvos: isä Raimo Havukorpi valittiin Nummelaneuvokseksi vuonna 1999.

Nummelan Kilta haluaa olla edistämässä erityisesti työpaikkaomavaraisuutta. Simo Havukorpi työskentelee johtotehtävissä perheyhtiöryppäässä, joka on työllistänyt vihtiläisiä jo yli 35 vuotta. Esasähkö, Insinööritoimisto Havukorpi ja Jorvaksen Sähkö työllistävät yli 50 henkilöä.

Nummelassa syntynyt Simo Havukorpi kävi Sotkamon urheilulukion, josta kirjoitti ylioppilaaksi 1992. Varusmiespalveluksen hän suoritti laskuvarjojääkärikoulussa Utissa. Koulutukseltaan hän on sähköinsinööri ja sotilasarvoltaan reservin majuri.

Hänellä on monipuolinen urheilutausta: erityisesti hän on kunnostautunut yhdistetyssä, jossa hänellä on nuorten SM sekä lukuisia maajoukkue-edustuksia.

Simo Havukorven nykyiset harrastukset ovat Vihdin Viestin ja Nummelan Tarmon kesä- ja talvitapahtumien pyörittäminen sekä talkootoiminta. Hän on ollut keskeisesti mukana myös Tarmonmaja-hankkeessa. Muina harrastuksina ovat metsästys, golf ja maanpuolustus.

Simo ja Mari Havukorpi ovat kasvattaneet aikuisikään neljä lastaan, jotka myös vaalivat urheilun ja yrittäjyyden perinteitä. Koko perhe on monipuolisesti mukana vihtiläisessä liikunnassa: Vihdin Viestissä, Rasti-Vihdissä, Nummelan Tarmossa, Vihdin Pallossa sekä Vihdin Lentopallossa.