Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Salisudet antaa tukensa Ukrainasta Vihtiin saapuville – Paikallispelin lipputulot lahjoitetaan

– Nyt on mahtava tilaisuus päästä nauttimaan paikallispelin huumasta ja samalla olla mukana tekemässä hyvää tekoa, kannustaa Vihdin Salisudet vihtiläisiä.

Salibandyn Suomisarjan odotettu paikallispeli on Vihdissä lauantaina 12.3. kello 15.00, kun Lohjan Salibandy (LoSB) saapuu vierailulle Vihdin Salisusia (VSS) vastaan. ⁣Ottelu pelataan kirkonkylän liikuntahallissa Nietoinkuja 6:ssa.

Samaan aikaan Vihdissä sijaitseva Tervalammen kartano on alkanut vastaanottaa Ukrainasta sotaa pakenevia ihmisiä. Ensimmäiset ovat jo saapuneet ja lisää on tulossa. Tällä hetkellä toiminta on pitkälti avustusten varassa.⁣

– Päätimme ohjata kaikki paikallispelistä tulevat lipputulot täysimääräisesti Vihdin Tervalammen kartanoon saapuvien sotaa paenneiden ihmisten hyväksi. Varat käytetään kriittiseen apuun, ruoan ja muiden välttämättömien tarvikkeiden hankkimiseen yhteistyössä Nummelan K-Citymarketin kanssa. Me haluamme tarjota mahdollisuuden auttaa urheilun kautta. Apu menee lähelle ja varmasti perille niille, jotka sitä todella tarvitsevat, VSS:n edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Timo Annala kertoo. ⁣

Sisäänpääsymaksu peliin on 10 euroa. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon Mobilepaylla – tarkemmat tiedot tästä löytyvät Vihdin Salisusien Facebook-sivuilta.

Haluamme tarjota mahdollisuuden auttaa urheilun kautta.

Timo Annala, joukkueenjohtaja, VSS