Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Ammattiseikkailija Pata Degerman on vaativien retkikuntien projektivelho – "Kuusi viikkoa Etelämantereella on vain piste iin päällä"

Tutkimusmatkailija: Ammattiseikkailija Pata Degermanista kehittyi vuosikymmenten saatossa vaativien retkikuntien projektivelho, joka hyödyntää yhtä sujuvasti Nasaa kuin CIA:ta.

Oli kyseessä vuoren huiputus tai pitkä vaellus, retkikunta on aina moniulotteinen projekti.

– Se on logistiikkaa, pakkaamista, harjoittelua, varusteiden hankkimista, rahojen hankkimista ja myyntiä, markkinointia. Se on aikamoinen paletti, jossa kuusi viikkoa Etelämantereella tai pari viikkoa Grönlannissa on vain piste iin päällä.

Liikunta: Pakaralihakset ovat tärkeät kaikessa liikkumisessa. Heikot tai kireät pakaralihakset voivat aiheuttaa erilaisia alaselkä- ja polvikipuja. Muutama teholiike tuo pakaroihin vauhdilla voimaa.

Kansanperinne: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura järjestää joka vuosi 10–20 keruuta, joihin voi osallistua kuka vain. Keruilla tallennetaan suomalaista ajankuvaa.

Alustatyö: Harva suomalainen saa vielä merkittäviä tuloja alustatyöstä. Alustatyö kuitenkin yleistyy, ja myös korkeasti koulutetut ovat entistä enemmän kiinnostuneita siitä. Kiertotalouteen erikoistunut asiantuntijayritys Ethica hyödyntää Solved-alustaa asiakasprojektien ja osaajien etsimisessä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!