Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kunnan avustushaku käynnistyi

Vihdin kunnan kulttuuri- ja kansalaistoiminnan, liikunta- ja nuorisojärjestöjen yleisavustukset, kohdeavustukset sekä nuorten vapaiden toimintaryhmien avustukset ovat haettavana. Yleisavustushakemuksia otetaan vastaan 17.4.2022 mennessä vain sähköisellä lomakkeella. Kohdeavustushakemusten viimeinen jättöpäivä on 1.9.2022 ja tapahtuma-avustuksessa on käynnissä jatkuva haku.

Liikunnan yleisavustusta on oikeutettu hakemaan rekisteröity yhdistys. Hakijoiden on otettava toiminnassaan huomioon urheilun eettiset periaatteet ja niiden sääntöjen mukaisena pääasiallisena tarkoituksena on liikunnan järjestäminen tai muu liikuntaa edistävä toiminta. Avustuksia haetaan sähköisellä hakemuslomakkeella, joka löytyy kunnan kotisivuilta.

Yleisavustaminen kohdistuu 70 prosenttisesti toiminnan vaikuttavuuteen ja laajuuteen ja 30 prosenttisesti toiminnan aiheuttamiin kuluihin. Vaikuttavuutta ja laajuutta arvioidaan toimintaan osallistuvien määrän, toimintakertojen sekä toiminnan tavoitteiden avulla.

Liikunnan yleisavustusten toiminnan vaikuttavuudessa painotetaan alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten osuutta toimintaan osallistuneista painoarvolla 80/100.

Samalle hakijalle avustusta myönnetään vain yhden lautakunnan määrärahoista. Poikkeuksena ovat hyvinvointiavustus ja tapahtuma-avustus, joita voidaan myöntää hakijalle, joka on saanut jotain muuta avustusta eri lautakunnalta. Yleisavustus saa kattaa enintään 85 prosenttia hakijan talousarvion kokonaiskuluista.

Kohdeavustuksia ei myönnetä kaupalliseen kustannus- ja julkaisutoimintaan, opinnäytetöiden tekemiseen, alkoholi-, elintarvike- ja ruokailukustannuksiin. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä yöpymis- ja matkakuluihin, lukuun ottamatta esiintyjien ja asiantuntijoiden veloittamia kuluja, alkoholi-, elintarvike- ja ruokailukustannuksiin

Kaiken Vihdin kunnan avustaman toiminnan tavoitteena on tukea kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja mahdollisuutta aktiiviseen elämään.