Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Keskusta tukee Eerikki Viljasta kansanedustajaksi

Keskustan Vihdin kuntayhdistys on vuosikokouksessaan 16.3. päättänyt yksimielisesti esittää vuoden 2023 eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi Eerikki Viljasta.

– Viljasesta Vihti ja koko Uusimaa saa asiantuntevan ja osaavan päätöksentekijän, jolla on sekä paikallistuntemusta että näkemystä koko Uudenmaan kehittämisestä. Viljanen on vahvasti, mutta maltillisesti edistänyt alueen asioita, toteaa Keskustan Vihdin kuntayhdistys tiedotteessa.

Maatalousyrittäjänä toimivan Viljasen merkittävimmät luottamustoimet ovat tällä hetkellä Vihdissä kunnanvaltuuston puheenjohtajuus, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajuus sekä MTK:n toiminnassa valtuuskunnan puheenjohtajuus. Yhteiskunnallisten asioiden lisäksi Viljanen toimii myös metsästyksen, kalastuksen ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa.

Vihdin Keskustan mielestä juuri nyt on erityisen tärkeää saada eduskuntaan henkilö, joka on jo yli 20 vuoden ajan puhunut ja toiminut kotimaisen ruuantuotannon, huoltovarmuuden ja turvallisuuden puolesta. Eerikki Viljanen on hyvin verkostoitunut ja kokenut vaikuttaja ajamaan vihtiläisten ja uusmaalaisten asioita, sanoo Vihdin Keskustan puheenjohtaja Heidi Nordman.

Mahdollinen jäsenäänestys Uudenmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaista käydään 8.–10.4. Ehdokasvalinnat vahvistaa Keskustan Uudenmaan piirin yleiskokous myöhemmin vuoden 2022 aikana.