Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stand up -koomikko Ismo Leikola kesällä Vihtiin

Stand up -koomikko Ismo Leikola saapuu kesällä Vihtiin. Maailmalla mainetta niittävä Leikola saapuu Vihdin kesäteatterille nyt kolmatta kertaa. Tänä vuonna päivämääräksi valikoitui torstai 4.8. ja show alkaa kello 19. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä osoitteessa lippu.fi.

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan. Korona-aikana Ismo kirjoitti puolisonsa Angelika Leikolan kanssa suurmenestykseksi nousseen Suo, kuokka ja Hollywood -kirjan. Nyt stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa.

Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut ”Ei mitään vakavaa” on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa.