Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | Lukuisia palkankorotuksia saanut Saga Nyrén vinkkaa, kuinka sinäkin voit onnistua – "Aikaisemmin oli vähän sellaista hyshys-kulttuuria"

Palkka: Saga Nyrén on saanut urallaan lukuisia palkankorotuksia. Hänelle palkankorotuksen pyytäminen on luonnollinen osa työelämää, kunhan korotus on perusteltu.

Hän arvostaa sitä, että avoimuus on palkka-asioissa viime aikoina lisääntynyt.

– Aikaisemmin oli vähän sellaista hyshys-kulttuuria, ettei palkoista ole sopivaa puhua, mutta viime vuosina siinä on edistytty, hän sanoo.

Ukrainan sota: Tuoreen Natonuoret-yhdistyksen aktiivin Emil Kastehelmen mukaan Natoon liittymiselle on nyt ikkuna auki, kun Venäjä on sitonut suurimman osan joukoistaan Ukrainaan ja on Suomen rajalla sotilaallisesti heikoimmillaan.

Ajassa: Katja Liukkonen Savonlinnasta tekee Yle Novostin venäjänkielisiä uutisia, jotka ovat entistä tärkeämpiä Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Ukrainan sota on muuttanut ihmisten suhtautumista venäjänkielisiin.

Terveys: Sanna Sinkkilän isän puolen suvussa esiintyy harvinaista perinnöllistä sairautta, MEN 1 -oireyhtymää. Isän ja isosiskon kuolema ovat asioita, jotka ovat vaikuttaneet Sinkkilän elämässä vahvasti. Hän itse on terve.

Lapsuus: Aikuisille kantelua pidettiin viime vuosisadalla merkittävänä rikkomuksensa lasten ja nuorten suhteissa. Lapset joutuivat monesti pärjäämään itsekseen, mutta toisaalta kaverisuhteet olivat tärkeitä. Uusi tietokirja avaa lasten elämää ja muistoja eri vuosikymmeninä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!