Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

NuPSin Suomen Cup jatkuu lauantaina Certos areenalla Nummelassa

Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkue jahtaa jatkopaikkaa jalkapallon Suomen Cupissa lauantaina Certos areenalla Nummelassa klo 18.15, kun joukkue kohtaa Länsi-Suomen kolmosessa pelaavan TPK:n Turusta.

NuPS:n miesten joukkueen monivuotinen valmentaja Kimmo Kettunen lähtee luottavaisin mielin kohti lauantain ottelua.

– Voitto BK-46:sta Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella oli ensimmäinen voitto virallisesta ottelusta edustusjoukkueelle pitkään aikaan. Se on selkeästi nostanut joukkueen tunnelmaa ja motivaatiota. Vaikka kaikki pelaajat eivät vielä tuohon peliin olleetkaan 90 minuutin kunnossa, niin erityisen positiivista oli huomata miten kypsästi joukkue kontrolloi peliä johtoasemassa ilman suurempaa hätää. Panostus pallonhallintaan harjoittelussa näkyi selkeästi kentällä, Kettunen kertasi.

Lauantain vastustaja TPK on tuntematon joukkue nummelalaisille..

– Tulevasta vastustajasta meillä on vähemmän tietoa, mutta varmasti vastus kierroksesta toiseen kovenee. TPK on pelannut pitkään kolmannessa divisioonassa Turun alueella, eli vastaan tulee ennakolta vahva joukkue. Eteenpäin meneminen Suomen Cupissa vaatii meiltä erittäin onnistunutta valmistautumista ja peliä.

Kettunen uskoo joukkueeseensa.

– Pelaajatilanne otteluun on kohtalainen ja suurin osa edustuksen pelaajista on pelikunnossa ja käytettävissä. Toki tänä päivänä muutoksia saattaa tapahtua nopeasti, mutta luotamme, että kentälle juoksee iskukykyinen joukkue, Kettunen päättää.