Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

TPK pysäytti NuPSin cup-junan

Suomen Cup päättyi Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkueen osalta lauantaina toiselle kierrokselle, kun TPK Turusta voitti tiukan taiston jälkeen Nummelassa lukemin 0-2 (0–2).

Ottelun alku käynnistyi tasaisissa merkeissä ja TPK lähti prässäämään heti alusta ylhäältä. Molemmat joukkueet loivat paikkoja, mutta kovin vaarallisille tekopaikoille ei päästy.

Muutama paha tilanne ja laukaus tuli NuPS:n maalille, mutta ne hoiti kokemuksella maalivahti Matti Keskinen.

Ottelun 24. minuutilla TPK sai pallon kuitenkin toimitettua NuPS:n maaliedustalle kulman jälkitilanteesta, jota ei päästy purkamaan. Pallo pomppi sekavassa tilanteessa pelaajalta toiselle, kunnes päätyi onnekkaasti TPK-hyökkääjän

jalkaan, joka sijoitti pallon viiden metrin etäisyydeltä verkkoon tilanteeseen 0–1.

Vajaat kymmenen minuuttia edellisestä maalista tuli kotijoukkueelle jälleen kylmä suihku, kun omassa päädyssä palloa ei saatu purettua ajoissa. TPK-hyökkääjä karvasi aggressiivisesti pallon pois NuPS:n puolustukselta ja sijoitti pallon maaliin. Puoliajalle mentiin 0-2 -tilanteessa.

Toinen puoliaika oli vahvaa NuPS:n hallintaa ja hyvää peliä, mutta hyvistä paikoista huolimatta palloa ei saatu maaliin. TPK:n puolustus pelasi uhrautuvasti ja maalivahti oli pelipäällä ja näin TPK jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Cup-exitistä huolimatta sarjakauden avaus on kovaa vauhtia lähestymässä. Vielä mennään muutaman harjoitusottelun voimin ennen sarjakauden avausta. Seuraava kotiharjoitusottelu on 9.4 klo 14 NuPS/M1 vs. Pöxyt @Rintamäki Areena