Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | Pitsikuiskaajan käsissä verhoista syntyy hääpuku – "Kuinkahan hulluna minua pidetään, jos sanon, että vanhat kankaat puhuvat minulle"

Käsityöläinen: Pitsikuiskaaja Mari Ketosalmi antaa vanhoille materiaaleille uuden mahdollisuuden. Hän ompelee hääpukuja vanhoista päiväpeitoista, liinoista ja verhoista. – Kuinkahan hulluna minua pidetään, jos sanon, että vanhat kankaat puhuvat minulle omaa kieltään, Ketosalmi naurahtaa.

Laiva: Intendentti Stig Pernell on työskennellyt laivoilla vuosikymmeniä. Ura alkoi aikoinaan kesätöistä 16-vuotiaana. Pernell tekee Viking Glory -laivalla pitkiä työpäiviä, jotta kaikki saadaan uudella aluksella kuntoon. Uutta on muun muassa Viking Gloryn Kauppahalli.

Sukupuoliroolit: Perinteinen sukupuolijako miehiin ja naisiin näkyy yhä kaikkialla. Muunsukupuolinen Panda Eriksson, 31, kohtaa jaottelua myös sairaanhoitajan työssään.

Hyvinvointi: Marja Houessou, 56, ja Guillaume Houessou, 42, tapasivat yhteisten tuttavien ansiosta seitsemän vuotta sitten. Kun he tapasivat toisensa ensimmäisen kerran kasvotusten, se oli saman tien menoa.

Lapsiperheet: Marttaliiton asiantuntija Taru Karonen ja ammattijärjestelijä Sanna Koskinen kertovat, miten lapset voi innostaa kotitöihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Luoteis-Uusimaan verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!