Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston Soitinseikkailu tutustuttaa soittimiin ja esittelee opiston toimintaa

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto järjestää Soitinseikkailun keskiviikkona 6. huhtikuuta kello 18–19.30 Kuoppanummen koulukeskuksessa. Soitinseikkailussa esitellään musiikkiopiston toimintaa ja soittimia erityisesti uusiksi oppilaiksi haluaville lapsille ja heidän perheilleen. Opettajat myös auttavat sopivan soittimen valinnassa.

Soitinseikkailulla on mahdollisuus tutustua monenlaisiin soittimiin musiikkiopiston opettajien johdolla. Tilaisuudessa saa myös tietoa musiikkiopistossa opiskelusta. Seikkailu alkaa pienellä konsertilla koulun ruokalassa kello 18, ja siitä siirrytään Soitinpolulle opetusluokkiin. Seikkailulle kuljetaan jäähallin puoleisesta ulko-ovesta.

Musiikkiopistos tarjoaa opetusta muun muassa orkesterisoittimissa, pianossa, harmonikassa, kitarassa, kanteleessa ja nokkahuilussa. Myös laulunopetusta on tarjolla. Lisäksi opistossa toimii orkestereita ja kuoroja eri-ikäisille lapsille. Musiikkiopiston opetus on yhteiskunnan tukemaa taiteen perusopetusta, joten lasten opinnot ovat perheille kohtuuhintaisia.

Vihdissä musiikkiopisto toimii Kuoppanummen koululla. Opiskelu on tavoitteellista harrastamista ja se edellyttää lapselta ja perheeltä sitoutumista. Soittotunneilla käydään viikoittain ja kotiharjoittelua ohjaamaan tarvitaan vanhempia ainakin ensimmäisinä vuosina. Parhaimmillaan musiikki onkin koko perheen harrastus, jossa vanhemmat voivat olla mukana paitsi kuskeina myös kannustavana ja innostuneena yleisönä.

Musiikkiopistoon otetaan uusia oppilaita yksyllä vapautuville paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Edeltäviä musiikkiopintoja ei tarvita, vaan halu ja into soittamiseen on tärkeintä.

Ilmoittautuminen uusille oppilaille avautuu opiston nettisivulla 9.4. klo 16.