Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Unicef ja vapaapalokunnan Naisjaosto keräsivät 1 371 euroa Ukrainalle – Lipaskeräyksiä, yksisarvisia ja syntymäpäivälahja

Vihdin UNICEFin vapaaehtoiset keräsivät 12.3. ja 15.3. Nummelan torilla ja kauppakeskuksen edessä rahaa Ukrainan hyväksi. Vuosikokouksessa 17.3. lipaskeräys jatkui ja kaikkiaan lipaskeräys tuotti 561 euroa.

Auttamisen halu poiki muutamia tempauksia Ukrainan hyväksi kuten seitsemän onnea tuovaa värikästä yksisarvista ja nuken. Näistä rahaa saatiin yhteensä 160 euroa. Viiden henkilön keräämä 90-vuotislahja oli suuruudeltaan 150 euroa.

Lisäksi Vihdin vapaaehtoisen palokunnan Naisjaosto lahjoitti Ukrainan hyväksi 500 euroa. Yhteensä rahaa kerättiin 1 371 euroa ukrainalaisten auttamiseksi.

Lähellä käytävä sota ja kasvava avun tarve koskettavat ihmisiä syvästi. UNICEF on tehnyt 25 vuotta hätäaputyötä Ukrainassa. Auttamiskeinot ovat tuttuja. 78 prosenttia rahoista menee lasten hyväksi ja 22 prosenttia keräys- ja hallintokuluihin.

Vihdin UNICEFin vapaaehtoiset ja Vihdin vapaaehtoisen palokunnan Naisjaosto haluavat kiittää lämpimästi kaikkia, jotka lahjoittivat Ukrainan hyväksi työtä ja rahaa.