Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläisen Siiri Kupiaisen tie The Voice of Finlandissa päättyi

Vihtiläisen Siiri Kupiaisen tie The Voice of Finland -laulukilpailussa tuli päätökseen kilpailun Knockout-vaiheessa. Jakso esitettiin sunnuntaina 3.4. Kupiainen esitti Billy Talentin kappaleen Fallen Leaves.

– En tiedä tiedätkö itse kuinka hyvä oot, mutta kun katsot tämän joskus telkkarista tai mistä katsotkaan, sä näät miten mahtava oot, kommentoi tähtivalmentaja Sipe Santapukki Kupiaisen esitystä.

Kupiainen kilpaili Apulanta-yhtyeestä tunnettujen Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen tiimissä. Knockout-vaiheessa jokaisen tähtivalmentajan tiimistä pääsi jatkoon neljä kilpailijaa.

– Totta kai harmittaa, mutta tää oli mun tavoite päästä knockoutteihin saakka ja mulla oli koko ajan sellainen fiilis, että knockouteissa tipun pois. Mutta ei tunnu pahalta, meillä oli ihan törkeän kova tiimi ja joka ikinen siitä ansaitsisi päästä jatkoon, mutta kymmenestä pääsee vaan neljä, totesi Siiri Kupiainen ohjelmassa putoamisensa jälkeen.

The Voice of Finland -kilpailusta on käynnissä 11. kausi, jolle lähetettiin lähes 1 500 hakemusta. Kilpailuun valittiin koelauluissa reilut 100 hakijaa. Kilpailun ensimmäisessä, Ääni ratkaisee -vaiheessa tähtivalmentajat valitsivat laulajat omiin tiimeihinsä vain äänen perusteella. Kauden tähtivalmentajina toimivat Santapukin ja Wirtasen lisäksi Anna Puu, Maija Vilkkumaa ja Juha Tapio.

Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen laulajat kilpailivat Kaksintaistelu- ja Knockout -vaiheissa. Kilpailu huipentuu seuraavaksi käynnistyviin suoriin livelähetyksiin ja finaaliin.

Vihtiläinen Siiri Kupiainen jatkoon kaksintaistelu-vaiheesta The Voice of Finlandissa

Siiri Kupiainen: "Haluaisin oppia paremmaksi esiintyjäksi"

Vihtiläinen Siiri Kupiainen jatkoon The Voice of Finland -laulukilpailussa

Vihtiläinen Siiri Kupiainen kilpailee The Voice of Finlandissa – Tulevaisuudessa siintävät haaveet musiikin parissa