Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Pääsiäisen rastirata perheille Nummelassa ja Vihdin kirkonkylässä

Viime vuonna suosion saanut perheiden pääsiäisen rastirata toteutetaan jälleen.

Pääsiäisen keväinen tutkimusmatka järjestetään ajanjaksolla 9.–19.4. sekä Nummelassa että Vihdin kirkonkylässä. Tutkimusmatkan varrella lapset pääsevät etsimään rasteja, jotka löytyvät annettujen osoitteiden ikkunoista.

– Julkaisemme rastikartat MLL Vihdin kotisivuilla ja Facebook-sivuilla, joista pääset tutustumaan reittiin. Jos et halua selvittää koko reittiä, tarkista vaikka ensimmäinen rasti ja aloita sieltä seikkailu, kannustaa MLL Vihdin hallituksen jäsen Camilla Bonden.

– Rastiin on merkitty QR-koodi, joka vie erilaisten, hauskojen tehtävien pariin ja kivoihin, lapsille suunnattuihin aktiviteetteihin.

Rasteja voi käydä tutkiskelemassa oman aikataulun mukaan. Kaikilla rasteilla voi käydä saman päivän aikana, tai yhdellä rastilla kerrallaan eri päivinä tapahtuman aikana.

Nummelassa ja kirkonkylässä on löydettävissä yhteensä 13 rastia: Nummelassa kuusi ja Vihdin kirkolla seitsemän.

MLL Vihti järjestää tapahtuman yhteistyössä Vihdin kirjaston, Vihdin seurakunnan, Annantien perhetuvan ja paikallisten yritysten kanssa.