Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kopun koulun värikäs kevätnäyttely Kaarikeskuksessa – Töistä löytyy uuden elämän alku pääsiäismunineen

Hiidenrannassa toimivan Kopun kristillisen koulun kevätnäyttely on avattu Nummelan Kaarikeskuksen lasikäytävässä. Näyttely on esillä huhtikuun loppuun asti.

Lasikäytävän seinät hehkuvat kevään upeissa väreissä. Koulun oppilaiden töitä voi ihailla kätevästi ulkoa käsin lasiseinän läpi. Vaikka ajankohtainen pääsiäinen näkyy töissä monin eri tavoin, niin oppilaiden kuvataidetöistä henkii elämän koko kirjo.

– Joulunajan toivon enkelit julistavat Herramme rakkautta ja sovintoa ihmistä kohtaan. Karkkipurkit, muistuttavat kaikista elämän makeista hetkistä. Töistä löytyvät orastavan kevään merkit: valoisat illat, tulppaanien kirkkaat värit, kauniit ötökät, laulavat linnut ja uuden elämän alku pääsiäismunineen, koulun vararehtori Leila Sormunen kuvailee.

– Tarkka ohikulkija huomaa mustan kummun ja sanoo ehkä sen luona: "Oi, miten surullista." Pääsiäinen on kuitenkin paradoksaalinen. Pääsiäisen ajan tummista ja kylmistä väreistä eli Vapahtajamme ristin kuolemasta voi löytää yhtä aikaa sekä surun että ilon, uuden elämän toivon, Leila Sormunen jatkaa.