Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdissä jaetaan huolivihkosia ukrainalaisille lapsille – Vihkon tehtävät auttavat käsittelemään Venäjän hyökkäyssotaa

Suojellaan Lapsia ry ja Fun Academy kehittivät 4-9-vuotiaille lapsille tarina- ja tehtävävihkosen Ukrainan sodan aiheuttamien huolien ja pelkojen käsittelemiseksi sekä turvallisuuden palauttamiseksi.

Vihkosia jaetaan nyt Vihdissä kaikille tarvitseville. Vihkosia menee muun muassa Tervalammen kartanolle 15 kappaletta tässä vaiheessa. Kotimajoituksessa oleville ukrainalaisille perheille vihkosia on niin ikään jaettu. Vihkosten tarpeesta voi olla yhteydessä artikkelin kirjoittaneeseen. Vihkosia jaetaan myös Kinnas-ryhmälle edelleen jaettavaksi. Kinnas-ryhmä toimii Nummelan Lankilassa vanhan päiväkodin tiloissa osoitteessa Käppöstie 5. Vihkosia voi tilata maksutta Fun Academyn omilta sivuilta.

Kip-miehistö käsittelee huolia -vihkonen sopii lapsen yksinluettavaksi tai tutkittavaksi aikuisen kanssa. Vihko sopii erinomaisesti myös lapsiryhmän tai luokan yhteiseksi tunnetaitomateriaaliksi.

Vihkosesta on tehty kaksikielinen versio, jossa näkyvissä on sekä ukrainan- että suomenkielinen teksti. Kaksikielinen vihkonen sopii ryhmille, joissa on Ukrainasta tulleita lapsia, joiden äidinkieli on ukraina. Kip-miehistön vihkonen on kaikille yhteinen materiaali, joka saa lapsen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ryhmään.