Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kirkolle oma juhlaolut – Kirkko täyttää tänä vuonna 250 vuotta

Vihdin Kirkko viettää 250-vuotisjuhlaa vuonna 2022. Kolmen puupään panimon ja Vihdin Kirkon yhteistyönä juhlavuodeksi on luotu oma käsityöläisolut, kertoo panimo tiedotteessaan.

Käsityöläisoluen reseptistä vastaa Vihdin Selistä kotoisin oleva panimomestari Miikka Vainio. Olut edustaa luostarihenkistä tyyliä ollen kuitenkin samaan aikaa trendikäs ale-tyyppinen olut. Oluen tyypiksi muotoutui Belgian Blond Ale, joka sopii hyvin niin juhlaan kuin arkeenkin.

Salaman iskusta kahteen kertaan palanut ja aina jälleenrakennettu Vihdin Kirkko on yksi Vihdin upeimmista maamerkeistä Vihdin kirkonkylässä. Vihdin Kirkko on tavalla tai toisella osa vihtiläisten elämää vauvasta vaariin. Puupäistä Markus Veikkolainen ja Niklas Eriksson ovat astuneet avioliiton satamaan Vihdin kirkossa.

Vihdin Kirkon juhlaolutta saa pääsiäisestä alkaen K-Citymarket Nummelasta, Vihdin kirkonkylän K-Supermarketista, Nummelan ja Ojakkalan K-Marketeista sekä yhteistyökumppanipanimo Top Fuelin panimopuodista Lohjan Muijalasta.