Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mika Nikanderin konsertti Karkkilan kirkossa pitkäperjantaina. Tuotto lahjoitetaan Ukrainan kriisirahastoon

Karkkilan musiikkikoulu ja Karkkilan seurakunta järjestävät pitkäperjantaina kallo 16 hyväntekeväisyyskonsertin Karkkilan kirkossa.

Konsertin käsiohjelmatuotto lahjoitetaan suoraan kirkon ulkomaanavun Ukrainan kriisirahastoon.

Ohjelmamyynnin yhteydessä voi keräykseen lahjoittaa myös haluamansa summan.

Konsertin tuottamista on avustanut myös Karkkilan painopalvelu julisteiden ja käsiohjelmien suunnittelu- ja painotyöllä. Konsertin ohjelmia voi ostaa kirkon ovelta.

Konsertissa esiintyy oopperalaulaja, baritoni Mika Nikander, viulisti Satu Tauro ja pianisti Liisa Tuohiniemi-Tikkanen. Ohjelmassa kuullaan Antonio Vivaldin, J.S. Bachin ja G.F. Händelin ja Henri Ecclesin musiikkia.

Konsertin päätösnumerona kuullaan Antonio Vivaldin säveltämä aaria Venetsian karnevaaleilla 1720 esitetystä, usean eri säveltäjän tekemästä oopperasta Vapautettu Andromeda.

Kohtauksessa lauluääni ja sooloviulu kutovat kaunista verkkoaan aitoon venetsialaiseen barokkityyliin.

Venetsian Benedetto Marcello - konservatorion arkistosta vuonna 2002 löydetyn aarian tekstissä herätetään toivetta paremmasta ajasta:

Aurinko on loistava yhä kauniimmin, kun tumma pilvi on sitä pimentämästä väistynyt. Meri on oleva tyyni ja aalloton, kun repivä myrsky on iskunsa päättänyt.