Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukrainalaisille noutopiste Kinnaksen tiloihin Lankilaan – Uutta tavaraa otetaan vastaan valikoiden

Ukraina-avun noutopiste avataan Kinnaksen tiloihin Nummelan Lankilaan maanantaina 25.4.

– Kinnaksella on runsaasti lasten, nuorten ja naisten vaatteita ja jalkineita, vuodevaatteita, leluja, askartelutarvikkeita ja keittiötarvikkeita. Meiltä löytyy myös pieni määrä hygieniatuotteita ja elintarvikkeita. Noutopiste on avoinna maanantaisin kello 11 – 13, keskiviikkoisin 16 – 18 ja lauantaisin 11 – 13, kertoo Kinnastoiminnan yhteyshenkilö Päivi Veikkolainen.

– Toivomme kovasti, että tieto Kinnaksen Noutopisteestä leviäisi Vihdin ja ympäristökuntien ukrainalaisille. Tavaraa on viime viikkoina toimitettu Vihdin lisäksi Lohjalle, Kirkkonummelle, Karkkilaan ja Tallinnaan, Veikkolainen jatkaa.

Kinnaksen tilat ovat Lankilan vanhassa päiväkodissa, osoitteessa Käppöstie 5.

Kinnaksen toimipiste on vastaanottanut valtavasti hyvää tavaraa jaettavaksi Ukrainan pakolaisille.

– Keräys alkoi heti sodan alettua ja nyt tavaraa on niin paljon, että emme voi vastaanottaa uutta ennen kuin toisin ilmoitamme, Päivi Veikkolainen jatkaa.

Toimipisteessä vastaanotetaan edelleen makuupusseja, makuualustoja, työkäsineitä, huopia ja tyynyjä sekä matkapuhelimia ja latureita. Älypuhelimia ei vastaanoteta. Tavarat toimitetaan Puolaan pakolaisleirille sekä Ukrainaan. Suomeen tulleille pakolaisille tarvitaan lisää hygieniatuotteita sekä ruokatarvikkeita.