Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jehovan todistajat palasivat valtakunnansaleille

Kaikki Jehovan todistajien seurakunnat ovat aloittaneet ympäri maailman jälleen kokousten pitämisen valtakunnansaleilla. Kokoukset valtakunnansaleilla aloitettiin myös läntisellä Uudellamaalla huhtikuun alkupäivinä.

Kahden viime vuoden ajan Jehovan todistajien valtakunnansalit pysyivät lähes kokonaan suljettuina koronapandemian vuoksi. Suomessakin siirryttiin virtuaalisiin kokouksiin heti maaliskuussa 2020.

– Videoneuvottelupalvelun välityksellä välitetyt kokoukset olivat ja ovat tärkeitä, mutta kaipasimme ja odotimme henkilökohtaista yhdessäoloa. Nyt kahden vuoden odotus on toteutunut, kun olemme palanneet valtakunnansaleille, sanoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Jukka Helenius.

Kokouksissa käytetään uudenlaista hybridikokousten mallia. Tilaisuuksiin voi osallistua joko olemalla fyysisesti läsnä valtakunnansalilla tai seuraamalla ohjelmaa videoneuvottelupalvelussa. Valtakunnansaleilla käytetään lisäksi kasvomaskeja ja esimerkiksi käsihygieniaan kiinnitetään erityishuomiota.

Viime kuukausien aikana valtakunnansaleja on myös varustettu tarvittavalla tekniikalla hybridikokouksia varten.